EggRun bij Estara en MC langs in Leeuwarden

Deel dit artikel
Leeuwarden - Zaterdag werd voor de 7e keer de EggRun georganiseerd, ook dit jaar deden er weer honderden motorrijders mee. In Leeuwarden gingen enkele tientallen motorrijders langs bij ambassadrice Asthara en vervolgens naar het Medisch Centrum Leeuwarden.

De EggRun is een landelijk initiatief, de verzamelplaats voor het noorden van het land was in Roden. Vanaf daar gingen de motoren in groepen naar verschillende ziekenhuizen, instellingen en andere woonvormen. Door middel van sponsors wordt er een zo groot mogelijk bedrag opgehaald, dit jaar gaat de opbrengst naar stichting Opkikker.

Stichting Opkikker verzorgt opkikker dagen voor gezinnen met een langdurig ziek kind, zodat na veel vervelende dagen de leuke dagen toch net iets langer duren.

Tientallen motors stopten bij Estara voor de deur, zij is ambassadrice bij stichting opkikker en zit zelf ook in een rolstoel.Hier kreeg iedereen koffie, broodjes en ijs. Vervolgens werd er naar het MCL gereden, hier werd de kinderafdeling bezocht om daar een groet te brengen.

Deel dit artikel