Robles rock gaat door op 9 Juli 2011, ook 112Groningen.nl sponsort

Deel dit artikel
Grootegast - Het familiefestival Robles Rock zal dit jaar georganiseerd worden op 9 juli aanstaande in het park van Grootegast. Gedurende deze hele dag zal dit dorp het muzikale middelpunt van Noord-Nederland zijn.

Bekende bands, maar ook onbekend (jong) talent zal op het festival een eigen plek krijgen.

De organisatie is blij dat het haar ondanks de nasleep van economische crisis gelukt is om de financiering voor de derde editie van het festival rond te krijgen. Met het rond krijgen van de begroting komt Robles Rock weer terug zoals iedereen het festival gewend is; gezellig, muzikaal en voor de hele familie. Voorzitter Johannes Dolislager: “We willen dit jaar gezellige bands gaan programmeren, die muziek maken die iedereen kent. Daarnaast is er veel ruimte voor (jong) talent uit deze regio. Robles Rock moet in 2011 weer een echt familiefestival worden.

Voor de kids zetten we zelfs weer een hele speelweide op.” De verandering ten opzichte van de voorgaande jaren is dat Robles Rock dit jaar voor de zomervakantie gepland wordt en niet meer er in. Dolislager: “Op deze manier willen we nog meer mensen kennis laten maken met het festival.” De komende weken zal de organisatie zich richten op de programmering en wordt er op zoek gegaan naar vrijwilligers. Dolislager: “Iedereen die nog een leuke band heeft mag contact met ons opnemen via [email protected]. Wij gaan dan kijken wat er mogelijk is!” Voor meer informatie kan altijd de website www.roblesrock.nl in de gaten gehouden worden.

 Ook 112Groningen.nl sponsort dit jaar Robles Rock

Zie video van vorig jaar hieronder

Deel dit artikel