Auto raakt in sloot + Auto rolt over de kop

Deel dit artikel
Warten/Wergea - Een automobilist is er donderdagavond goed vanaf gekomen nadat hij op de Waldwei met zijn auto over de kop sloeg.

Het ongeval gebeurde even voor negen uur. De auto kwam vanuit de richting Leeuwarden, door onbekende oorzaak raakte de auto van de weg en kwam hij op de kop in de berm terecht. Omdat er werd gemeld dat de auto in de sloot lag werd ook de hulp van de brandweer ingeroepen, deze werd al snel weer afgemeld. De bestuurder heeft op eigen kracht zijn voertuig weten te verlaten. Ambulancepersoneel heeft de man kort onderzocht maar die bleek niets te mankeren. Agenten sloten de rechter rijbaan af zodat het voertuig veilig geborgen kon worden.

 

Wergae – Vele hulpdiensten rukten donderdagavond uit voor een auto te water op de Greate Kritewei net buiten het dorp. De auto lag op de kop in een sloot. Duikers van de brandweer hebben nog gekeken of er nog personen in de auto aanwezig waren, dit bleek niet het geval. De brandweer kon dan ook al weer vrij snel weer terug naar de post. Een gearriveerde ambulance ging ook weer retour. De auto werd door een berger uit de sloot getakelt en afgesleept. (Laatste 2 foto's)

Deel dit artikel