Schietpartij Hoogezand vanavond in Opsporing Verzocht

Deel dit artikel
Hoogezand - Een 37-jarige man uit Hoogezand raakte vrijdagavond 25 maart zwaar gewond bij een schietincident in een Turkse levensmiddelenzaak aan de Erasmusweg in Hoogezand.

AVRO’s Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond 29 maart aandacht aan deze zaak.

De Hoogezandster bevond zich die vrijdagavond rond kwart voor negen ’s avonds samen met zijn ouders in hun zaak. Op dat moment kwamen twee gemaskerde mannen de winkel binnen. Toen het duidelijk werd dat het om een overval ging, verzette de 37-jarige zich hiertegen. Al snel ontstond een worsteling tussen het slachtoffer en de daders. Hierop werd er op de man geschoten. Hij raakte hierbij zwaar gewond.

De daders gingen er rennend zonder buit vandoor. Het slachtoffer werd direct naar het ziekenhuis gebracht. Een zoektocht naar de daders bleef vooralsnog zonder resultaat. De politie heeft direct sporenonderzoek in en rondom de winkel verricht. Daarnaast heeft de politie in de directe omgeving een buurtonderzoek gehouden. Zijn gezondheidstoestand is zorgelijk maar stabiel. Uitzending Opsporing Verzocht is dinsdag 29 maart te zien op Nederland 1 omstreeks 21.50 uur. De herhaling is te zien op woensdag 30 maart op Nederland 2 omstreeks 11.15 uur. De politie wil graag in contact komen met mensen die iets van de overval hebben gezien of gehoord.

Als mensen de daders hebben zien wegrennen en/of iets kunnen zeggen over het uiterlijk van de overvallers, dan kunnen zij bellen met Regiopolitie Groningen via 0900-8844 (lokaal tarief). Blijft u liever anoniem, bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 (gratis).

 

Beelden van 112Gr  op tv vanavond

 

Archief

Deel dit artikel