Verschillende woningbranden in provincie loos alarm

Deel dit artikel
Groningen - Zaterdagavond kwamen er binnen korte tijd verschillende branden binnen. De eerste betrof een schoolbrand in Noordbroek, de tweede was een woningbrand in Veendam en tenslotte kwam de melding van een boerderij brand in Foxhol. (Foto's zijn van Noordbroek)

Noordbroek – Zaterdagavond rond de klok van half 10 kreeg de brandweer van Menterwolde een melding van een brand in een school aan de Westerholm. Het betrof hier kindercentrum Poko Loko. Ter plaatse ging er een rookalarm af. De brandweer heeft een snelle verkenning gedaan en kwam er achter dat er niet veel aan de hand was. Wat er precies in brand heeft gestaan is niet bekend.

Veendam – Ongeveer tien minuten na de melding van een schoolbrand kwam er een melding van een woningbrand binnen aan de Vredenrustlaan in Veendam. Hier bleek een kandelaar met kaarsjes te branden. Ook hier was de brandweer snel klaar (laatste foto)

Foxhol -Ongeveer weer tien minuten later kwam er een melding van een boerderij brand aan de Woldweg in Hoogezand. Ook hier bleek er weinig aan de hand te zijn. De brandweer heeft een controle uitgevoerd waarna er een vuurkorf stond te branden. 

Deel dit artikel