Kettingbotsing op Hereweg met inzet Mmt + arrestatie

Deel dit artikel
Groningen - Dinsdagmiddag rond 13:30 uur heeft er een kettingbotsing plaatsgevonden met 3 auto's op de Hereweg ter hoogte van het AOC Terra in het zuiden van de stad.

Hierbij waren drie auto's betrokken waarvan 1 taxibusje met schoolkinderen. Een Duitse auto die voorop reed remde waarna het taxibusje ook remde en vervolgens een donkerkleurige Ford het niet zag, waardoor deze op het Taxibusje inreed. Hierbij is de achterkant van het taxibusje zwaar beschadigd geraakt. de kinderen waren erg geschrokken en vervolgden hun weg met een ander taxibusje. Ook het MMT kwam ter plaatse. De VOA heeft het ongeval in kaart gebracht. Berger Poort heeft de auto's afgevoerd. De schoolkinderen kregen een Goodbear.

 

Groningen– Dinsdagmiddag rond 14:15 is er een incident geweest op de van Iddekingeweg waar 1 man bij is aangehouden is. De politie was met 2 wagens ter plaatse en een motoragent. Ook een Ambulance kwam ter plaatse. Ter plaatse bleek het te gaan om een ruzie waarbij 1 man is neergeslagen. Dit gebeurde voor woningen aan de kant van de weg. Wat de oorzaak van de ruzie was is niet bekend wel is 1 man meegenomen naar het Ziekenhuis.

1 persoon is afgevoerd naar het politiebureau voor verhoor. Verdere informatie is niet bekend.
 

Deel dit artikel