Postduivenclub volledig afgebrand (Video)

Deel dit artikel
Emmer Compascuum - Afgelopen nacht kort na vier uur brak er aan de Kijlweg in Emmer-Compascuum brand uit in het gebouw van de plaatselijke postduivenclub "La Vitesse "97".

Bij aankomst van de brandweer van Emmer-Compascuum brandde het gebouw al zo hevig dat er geen redden meer aan was.
Daarom werd besloten om het houten gebouw gecontroleerd uit te laten branden. De brandweer kon echter wel voorkomen dat vuur oversloeg naar een andere houten gebouw. Postduivenvereniging “La Vitesse “97” is door de brand zwaar gedupeerd, ze zullen nu op zoek moeten naar een nood onderkomen.
Ook al het materiaal wat in het gebouw stond is natuurlijk verloren gegaan en zal ook opnieuw moeten worden aangeschaft.
Een vrouwelijke bestuurslid van de getroffen postduivenvereniging kwam afgelopen vannacht nog ter plaatse, zij was erg ontdaan van het gebeuren en zei er geen woorden voor te hebben.
Hoe de brand is ontstaan is nog niet bekend, maar brandstichting word op dit moment niet uitgesloten. Gisteravond rond tien uur brak er, eveneens door onbekende oorzaak ook nog brand uit in sloopwoning aan de Spil in Emmer-Compascuum. De politie doet onderzoek naar de branden.

Deel dit artikel