Radio 538 & De Driegezusters in actie voor War-Child

Deel dit artikel
Groningen - Informatie over 538 in actie voor War Child op 26 maart 2011 tussen 14.00 en 18.00 uur.

Tussen 14.00 en 18.00 uur zal radio 538 haar uitzending verzorgen vanaf de Grote Markt in Groningen. (Website: 538voorwarchild.nl) Is onderdeel van een tocht van een week door Nederland met 2 trucks om geld op te halen voor War Child Tevens worden steeds tv opnames gemaakt en stelt Ziggo voor de hele tour een kanaal ter beschikking.

De Drie Gezusters Groningen steunt de actie en biedt in overleg met 538 en War Child aan alle medewerkers van 538 en War Child onderdak in de lounge van Hotel de Doelen en voldoende te eten en te drinken.

Ook de ISDN lijnen van De Drie Gezusters worden ter beschikking gesteld. De medewerkers van de Drie Gezusters zetten zich in voor de volgende Aktie: Tussen 17.00 uur en 18.00 uur zullen zij proberen 4000 consumpties te verkopen voor 1 euro per stuk (Heineken bier en Pepsi Cola).

De volledige opbrengst komt ten goede aan War Child. De verkoop geschiedt vanuit Hoppe -ingang en uitgang via Groote Griet.

DJ Ruud de Wildt (wie kent hem niet) draait zaterdagnacht in de Drie Gezusters boven.(Draaibar en Blokhut) Er wordt nog nagedacht over een geld opbrengende Aktie. Wij vragen Burgemeester Dr. Peter Rehwinkel om aan de verkoop vanachter de bar deel te nemen en in elk geval de eerste tien consumpties te verkopen.

Alles valt en staat natuurlijk met de juiste publiciteit, dus zegt het voort.

Namens het Drie Gezusters voor War Child team.

 

Foto's HDRGroningen

Deel dit artikel