13-jarige jongen op bromfiets dodelijk verongelukt (Video)

Deel dit artikel
Bad Nieuweschans - Een 13-jarige jongen uit Nieuweschans is zaterdagnacht bij een verkeersongeval om het leven gekomen. Door de harde klap overleed hij direct aan zijn verwondingen. Een 14-jarige jongen uit Winschoten raakte daarbij zwaargewond.

Beide jongens reden omstreeks 02:00 uur op een bromfiets op een fietspad op de Aadijk (parallel aan de A7) in Bad Nieuweschans.

Vermoedelijk verloren zij hierbij de controle over hun brommer. De brommer kwam met een harde klap tegen een boom tot stilstand. Het dodelijk slachtoffer overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. De 14-jarige jongen raakte bij het verkeersongeval zwaargewond. Hij kon kort na het ongeval met een mobiele telefoon de hulpdiensten bellen.

Het 14-jarige slachtoffer werd door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Hij verkeert buiten levensgevaar. De politie heeft het 14-jarige slachtoffer nog niet kunnen horen over de toedracht van het ongeval. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ernstige ongeval. Bron: Politie.nl

 

Rtvnoord

 

Deel dit artikel