Ongeveer 60.000 E buit bij opgeblazen geldautomaat (Video)

Deel dit artikel
Groningen - Onbekende daders hebben in de nacht van dinsdag op woensdag een Sns bank geldautomaat opgeblazen. Het gaat om de geldautomaat van een bank aan de Dierenriemstraat.

Even na vier uur ’s nachts reageerden agenten op een melding dat er een auto tegen een gevel was gereden. Toen agenten gingen kijken bleek dat de daders het gemunt hadden op de geldautomaat. Het bleek dat de geldautomaat was opgeblazen.

De politie startte direct een onderzoek op en er werd in de omgeving uitgekeken naar de kluiskrakers. Helaas werden zij niet meer aangetroffen. De auto die bij de kraak werd gebruikt was vermoedelijk voor de kraak gestolen in de Aquamarijnstraat in Groningen. Het is nog onbekend hoeveel geld buit werd gemaakt. De schade is fors. De politie onderzoekt de zaak. De politie stelt een onderzoek in. Getuigen van de kluiskraak kunnen bellen op het telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief) of met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

De buit is vermoedelijk rond de 50 tot 60.000 Euro. Een vol apparaat heeft rond de 80.000/100.000 euro aldus een persoon van de bank.

Beelden op TV-Noord

                 DvhN

                 SBS6 Hart van Nederland

Deel dit artikel