112Nederland.nl: Afsluiting N34 na ongeval met bulkauto (Video)

Deel dit artikel
Gieten - Maandag in de drukke ochtendspits is de N34 bij Gieten in beide richtingen afgesloten geweest door een ongeval met een bulkauto. Vlak voor het viaduct bij Gieten is een vrachtwagen door onbekende oorzaak van de weg geraakt. Alvorens de truck in de berm tot stilstand kwam, kwam het gevaarte in botsing met een personenauto.

De inzittende van de auto raakte door de botsing gewond. Deze is met onbekende verwondingen overgebracht naar een ziekenhuis in de regio. De chauffeur van de vrachtwagen kwam met de schrik vrij. Wel ontstond er flinke schade aan de tankwagen en de auto. Wat deze truck precies vervoerde is niet bekend.

Extra zuur voor de chauffeur, hij reed in een gloednieuwe truck die amper 100km op de teller had. De politie maakte van het ongeval een registratie. Een bergingsbedrijf heeft de personenauto afgesleept. Ook de vrachtwagen werd door een bergingsbedrijf afgesleept. Door het ongeval ontstonden vanuit alle richtingen lange files. Zowel het verkeer uit Veendam, Zuidlaren, Assen en Emmen stond volledig vast. Deze konden snel worden opgelost door het verkeer om te leiden via de op-en afritten.

Dagblad

Rtvdrenthe

Deel dit artikel