Gewonde bij steekpartij Briljantstraat in Groningen (Video)

Deel dit artikel
Groningen - De politie heeft donderdagochtend drie mannen en een vrouw aangehouden voor de betrokkenheid bij een geweldsincident in en bij een woning aan de Briljantstraat in Groningen.

De politie reageerde op een melding van een vechtpartij bij de woning aan de Briljantstraat in Groningen. Ter plekke troffen de agenten geen vechtpartij aan.

Wel zagen zij in en bij de woning bloedsporen. Op dat zelfde moment kwam een melding binnen dat in een ziekenhuis in Groningen twee gewonde mannen met steekverwondingen vanaf de Briljantstraat waren binnengebracht. Beiden werden direct op de spoedafdeling van het ziekenhuis medisch behandeld en later opgenomen.

Betrokkenheid

Even later werd in het ziekenhuis een man aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het geweldsincident in de Briljantstraat.

 

Tevens werden in de Asingastraat in Groningen een man en vrouw in een auto gecontroleerd. Beide inzittenden werden aangehouden. De auto werd voor nader onderzoek in beslag genomen. Ook meldde een man zich na het incident op het politiebureau aan de Rademarkt. Hij bleek over informatie rond deze zaak te beschikken.

 

Ook deze man werd aangehouden. Alle vier verdachten werden voor nader verhoor ingesloten. De politie sluit meer aanhoudingen in deze zaak niet uit. De politie onderzoekt de achtergronden van het geweldsincident.

 

Eigen waarneming: Poort Hoogkerk heeft een auto van een buurtbewoner met een kogelgat voor onderzoek in beslag genomen.

 


 

Noord

 

Dvhn

 

 

 

 

Deel dit artikel