Auto rolt van talud en beland op de kop in sloot

Deel dit artikel
Garyp - Zondagochtend zijn op de Waldwei (N31) twee personen gewond geraakt nadat ze met hun auto over de kop in een sloot waren beland.

Ter hoogte van de Fonejachtbrug raakte de bestuurder(ster) van de auto door waarschijnlijk gladheid en de dichte mist van de weg en is van bovenaf de brug naar beneden gereden en kwam vervolgens over de kop in een sloot tot stilstand. Door dit ongeval schrokken de achterop komende automobilisten die vervolgens op de rem gingen en daarbij in een slip raakten en tegen de vangrail aan botsten. Hierbij raakten ook twee auto’s zwaar beschadigd. De ambulance en politiediensten rukten met spoed uit.

De politie had tijdens het afhandelen van het ongeval 1 rijbaan afgesloten zodat de onderkoelde slachtoffers door het ambulancepersoneel overgebracht konden worden naar het ziekenhuis. De berginsklus heeft een enkele tijd geduurd, omdat de bergings diensten meerdere ongevallen moesten afhandelen op andere locaties en dus niet overal snel inzetbaar waren. Met een shovel werd de VW Golf uit het water getakeld en naar het terrein van rijkswaterstaat die een paar honderd meter verderop zit gesleept, waar de berger het voertuig later kan ophalen.

Deel dit artikel