Man vlucht met lakens aan elkaar en raakt gewond

Deel dit artikel
Delfzijl - De parketpolitie houdt regelmatig actiedagen om nog zoveel mogelijk openstaande justitie vorderingen/boetes te innen.

Hierbij raakte zaterdagmorgen een 30-jarige man uit Delfzijl behoorlijk gewond.

De parketpolitie probeerde de man in zijn woning aan het Sont in Delfzijl aan te houden. Voor hem stond een gevangenisstraf van 14 dagen open. Na aanbellen werden de agenten niet binnengelaten. Plotseling hoorden zij een doffe harde klap aan de achterkant van de woning. Het bleek dat de Delfzijlster had geprobeerd om via het zolderraam te vluchten met aan elkaar geknoopte lakens. Hierbij was hij van een aanzienlijke hoogte naar beneden gevallen.

Hij werd door een ambulance met arm- en beenletsel overgebracht naar het ziekenhuis. Hij zal op een later tijdstip zijn straf moeten uitzitten. Aan de Boelemaheerd in Groningen werd in haar woning een 35-jarige vrouw aangehouden. Zij had nog voor ruim 1300 euro aan boetes en/of 20 dagen gevangenisstraf openstaan. Omdat de vrouw de boetes niet kon betalen werd zij ingesloten.

Mocht men openstaande boetes willen betalen kan dit gedurende de opstellingsuren op alle basiseenheden van de regiopolitie Groningen. Mocht men vragen hebben over openstaande boetes kan men contact opnemen met de Parketpolitie op nummer 050-3166681.

Deel dit artikel