Politie zoekt verdachten geweldsincident Marktplein

Deel dit artikel
Winschoten - De politie is op zoek naar twee jongemannen die verdacht worden van betrokkenheid bij de belaging van politieagenten in oktober op het Marktplein in Winschoten.

Hoewel de politie in december al bekendmaakte dat ze elf jongeren had aangehouden, is het onderzoeksteam nog op zoek naar de twee verdachten. Omdat hun identiteit niet bekend is, worden foto’s van het tweetal geplaatst. Omschrijving verdachten: Op de eerste is een jongeman te zien met een lichte spijkerbroek en een rood/zwart gestreept vest.

Over het gestreepte vest heen draagt de jongeman een opvallend jasje in diverse kleuren. Op de tweede foto is een persoon te zien met een groen jasje. Hij draagt vermoedelijk en blauw nylon rugtasje (Nike) op zijn rug.

Informatie

Als mensen de personen herkennen, dan worden ze verzocht contact op te nemen met de politie in Winschoten. Ook als een van de verdachten zichzelf herkent op de beelden, is het verstandig zich op het politiebureau aan de Beertsterweg te melden. De politie is bereikbaar via 0900-8844 (lokaal tarief).

 

Zie ook: Politie.nl

Deel dit artikel