Ravage na verkeersongeval in Coevorden

Deel dit artikel
Coevorden - Een ravage Woensdagmiddag op de Ing. Arjen Vonkweg in Coevorden voor een verkeersongeval waarbij een busje en twee personenauto's op elkaar waren gereden.

Het ongeval ontstond toen de bestuurster van de voorste auto stil stond om linksaf de Cornelie Huygenstraat in te rijden, achter deze wagen stopte een busje. De bestuurder hiervan zag in zijn spiegel een auto met volle vaart zijn auto van achteren naderen. Hij trapte de rem in om de klap van de botsende auto op te kunnen vangen. Hierdoor raakte hij de auto van zijn voorgangster wel maar viel de schade mee en de trekhaak van zijn busje ving de klap op van de achterop zijn auto rijdende wagen. De bestuurster van deze auto was vermoedelijk afgeleid en had de beide auto’s niet stil zien staan, waardoor ze met volle vaart op de de voorganger botste.
De bestuurder van het busje had last van zijn nek maar is ter plaatse onderzocht door het ambulance personeel en hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De vrouw in de voorste auto kwam met de schrik vrij.
De bestuurster van de achterste auto is door het ambulancepersoneel en de brandweer uit de auto gehaald en in de ambulance onderzocht. Ze raakte slechts licht gewond en hoefde ook niet naar het ziekenhuis.

Deel dit artikel