Automobilist rijdt door na aanrijding voetganger

Deel dit artikel
Ter Apel - De politie onderzoekt een ernstige aanrijding die dinsdag aan het eind van de middag plaatsvond op het Ruiten A-kanaal Zuid in Ter Apel.

Een voetganger liep over de weg en werd aangereden door een automobilist. Die bestuurder ging er na de aanrijding vandoor.

Het slachtoffer is met ernstige verwondingen naar een ziekenhuis gebracht. De aanrijding vond plaats rond 16.50 uur. De aangereden man (gegevens nog niet bekend) wist na de aanrijding contact op te nemen met familie. Bij aankomst van de politie en ambulance verslechterde de situatie van de voetganger. Hij werd met spoed naar een ziekenhuis gebracht. Een traumahelikopter moest nabij Zuidbroek medische bijstand verlenen.

Grijze Mercedes

Het slachtoffer is vermoedelijk aangereden door de bestuurder van een grijze Mercedes met Duitse kentekenplaten. Die automobilist is er na de aanrijding vandoor gegaan zonder zich over het slachtoffer te bekommeren. De politie is op zoek naar de bestuurder van de Mercedes die vermoedelijk wegreed richting de Poortweg in Ter Apel.

Mensen die informatie hebben over het incident worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 (lokaal tarief).

Deel dit artikel