Ravage op A28 door ijzel (Video)

Deel dit artikel
Hooghalen - De A28 bij Hooghalen moest afgesloten worden nadat op deze plaats vijf auto's opelkaar waren gereden na een forse slippartij op de spekglad geworden weg.

Er vielen geen gewonden, maar de auto's waren er minder aan toe die moesten worden afgesleept. Een ravage dus veroorzaakt door het plotseling opkomende ijzel dat de automobilisten toch nog verraste.

Ook bij Vries gleden nog twee auto's van de weg. De bestuurders raakten niet gewond. De brandweer en politie hebben op de A28 bij Hooghalen bij het grote ongeval nog gezocht naar twee personen die bij het ongeval waren betrokken maar niet meer ter plaatse waren. De auto wel. De brandweer heeft het tweetal niet kunnen vinden. Omstanders melden de politie dat ze twee personen bij het ongeval weg hadden zien lopen.

Ze waren niet gewond. Wat de reden van het verlaten van de ongevalplaats was is onbekend, maar wel strafbaar. De A28 is ruim een uur afgesloten geweest om hulpverlening, onderzoek en afsleep van de vernielde wagens mogelijk te maken.

 

Meternieuws.nl

Deel dit artikel