Zwaar gewonde bij Gasselternijveen (Video)

Deel dit artikel
Gasselternijveen - Maandagavond om 19:45 uur werden de korpsen van Gasselternijveen en Assen gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Noorderdwarsdijk in Gasselternijveen. Hier zou een voertuig gekanteld zijn.

Ter plaatse bleek een Renault Megane Scenic over de kop te zijn geslagen. De bestuurder had op een nabijgelegen kruising een ongeval veroorzaakt en was er vervolgens met hoge snelheid en gedoofde verlichting vandoor gegaan.

Een eindje verderop verloor de bestuurder de macht over de auto en vloog uit de bocht. Nadat hij enkele meters door de sloot was gegleden belandde de auto op de kop in een weiland. De bestuurder is met zware verwondingen overgebracht naar het UMCG in Groningen. Het MMT wat ook gealarmeerd was heeft de ambulance bij de carpoolplaats in Eext opgewacht voor een rendez-vous. Daar is het slachtoffer allereerst verder behandeld,om vervolgens alsnog naar het UMCG te gaan. De verkeersongevallenanalyse heeft beide ongevallen in kaart gebracht. De zwaar beschadigde Renault is door berger Hamstra uit Tynaarlo opgehaald.

 Dvhn

Tv Noord

Deel dit artikel