Spekgladde A7 afgesloten na serie ongelukken (Video)

Deel dit artikel
Bad Nieuweschans - In de provincie Groningen vond woensdag aan het eind van de middag een tiental aanrijdingen plaats. Bij de aanrijdingen overleden twee mensen en raakten meerdere mensen gewond. Ook werd de A7 tussen Noordbroek en Nieuweschans in beide richtingen afgesloten.

De A7 werd aan het eind van de middag tussen Noordbroek en Nieuweschans vanwege de gladheid en de ongevallen in beide richtingen afgesloten. Bij Beerta raakten in beide richtingen circa zeven auto’s betrokken bij aanrijdingen. Bijna alle inzittenden konden met lichte schade aan hun auto naar huis.

Twee auto’s moesten wel worden afgesleept. Op de A7 bij Scheemda belandde een auto in de sloot. Een man, een 46-jarige man uit Oude Pekela, en twee vrouwen werden met behulp van de brandweer uit de auto gehaald. Eén van de vrouwen raakte gewond. Hun identiteit is nog niet vastgesteld. Het letsel leek niet ernstig.

Wel zijn de inzittenden voor onderzoek en eventuele behandeling naar een ziekenhuis gebracht. Een 30-jarige vrouw uit Beerta raakte op de N367 bij Winschoten van de weg. Haar auto belandde in de sloot. Zij kon met haar twee kinderen zelf uit de auto komen. Ze hadden geen letsel en werden opgevangen door een taxichauffeuse die langsreed.

Tekst: Politie.nl

Telegraaf

Beelden op NOS

Beelden op Hart Van Nederland

Deel dit artikel