Geschaarde vrachtwagen op de A37 en auto/trein (2x Video)

Deel dit artikel
Bergentheim - In Bergentheim raakte een auto door de sneeuw onder een trein op de met halve overweg bomen beveiligde overweg in de eerste Elsweg.

Een en ander gebeurde o het baanvak Zwolle – Emmen. De auto kwam vast te zitten in de sneeuw en op de spekgladde overweg. Hij kon met zijn voertuig geen kant meer op toen de trein richting Emmen(dr) eraan kwam. Deze boorde zich in de auto. De chauffeur raakte wonderwel slechts licht gewond.

Zowel de auto als de trein raakten beschadigd. De trein kon doorrijden naar het station Bergentheim waar de passagiers met bussen naar de eindbestemming werden gebracht. De gemeente Hardenberg heeft de weg weer sneeuwvrij gemaakt om meerdere ongevallen te voorkomen. Het trein verkeer tussen Zwolle en Emmen is een paar uur verstoord geweest.

Zwinderen – Een geschaarde vrachtwagen blokkeerde vrijdagochtend de fors besneeuwde A37 bij Zwinderen. De A37 was bijna door de sneeuwduinen onberijdbaar. Een rijbaan werd voor het verkeer afgesloten. De vrachtwagen is door de sneeuw gaan scharen. Een bergingsbedrijf heeft de vrachtwagen weg gehaald en rijskwaterstaat heeft de A37 weer sneeuwvrij proberen te maken

 

 

Deel dit artikel