Vrachtauto verliest aanhanger bij Drachten

Deel dit artikel
Drachten - Op de Dopplerlaan, op het industrieterrein Drachten A7, heeft dinsdag rond het middag uur een vrachtwagen uit Moerdijk zijn aanhanger verloren.

Door onbekende oorzaak braken een aantal bouten van de koppeling af en viel de aanhanger op het wegdek. Het incident vond plaats vlak bij de ESA garage en hulp was dus vlakbij. Met behulp van een heftruck is de aanhanger naar de betreffende garage gebracht.

Er mag van geluk gesproken worden dat het rond het middaguur plaatsvond. Tijdens de spits wordt er veel door scholieren op de fiets gebruik gemaakt van deze weg. Op de Dopplerlaan, op het industrieterrein Drachten A7, heeft dinsdag rond het middag uur een vrachtwagen uit Moerdijk zijn aanhanger verloren. Door onbekende oorzaak braken een aantal bouten van de koppeling af en viel de aanhanger op het wegdek. Het incident vond plaats vlak bij de ESA garage en hulp was dus vlakbij. Met behulp van een heftruck is de aanhanger naar de betreffende garage gebracht. Er mag van geluk gesproken worden dat het rond het middaguur plaatsvond. Tijdens de spits wordt er veel door scholieren op de fiets gebruik gemaakt van deze weg.

Deel dit artikel