Gewonden bij frontale botsing in Gasselte na sneeuwval (Video)

Deel dit artikel
Gasselte - Bij een frontale botsing op de Borgerweg in Gasselte zijn donderdagmiddag twee gewonden gevallen. Ten tijde van het ongeval sneeuwde het flink en was het wegdek glad.

Het ongeval gebeurde tegenover camping De Berken in Gasselte. Vermoedelijk door de gladheid kwam één van de bestuurders op de verkeerde weghelft en botste frontaal op zijn tegenligger.

Door de klap belandde één van de betrokken auto's 50 meter verderop op het terrein van de camping. Wonder boven wonder liepen er op dat moment geen voetgangers. De bestuurder(ster) van het witte bestelbusje raakte bekneld en moest door de brandweer bevrijd worden. Het slachtoffer van de andere wagen werd opgevangen in het café/restaurant van de camping.

Beide slachtoffers zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Om de oorzaak van het ongeval te achterhalen legde de VerkeersOngevallenAnalyse groep van de politie alle sporen vast en maakte een registratie. Een bergingsbedrijf zorgde voor de afsleep van de zwaarbeschadigde wagens. Het verkeer werd langs het ongeval geleid.

Vrijdag volgt een persbericht.

Deel dit artikel