Man gereanimeerd na onwel wording achter stuur

Deel dit artikel
Schiedam - Op de Burgemeester Honnerlage Gretelaan heeft maandagmiddag een ongeval plaats gevonden. Een personenauto is daar over de stoep geschoten en kwam tot stilstand tegen een flat.

De bestuurder van de auto moest met behulp van de brandweer en ambulancedienst uit het voertuig geholpen worden. Op dat moment zoekt de traumahelikopter nog naar een landingsplaats maar is snel ter plaatse.

De man is opdat moment nog bij kennis en wordt op de wervelplank gelegd. Ongeveer twintig minuten later gaat de toestand van de man zo hard achter uit dat hij beademd moet worden. Niet veel later moet er ook hartmassage toegediend worden. Brandweer, ambulance en traumateam hebben de man ruim een half uur gereanimeerd waarna de man met spoed is overgebracht naar het Erasmus MC. Zijn toestand is kritiek. Een van de brandweerlieden mocht een vlucht met de traumahelikopter maken richting het ziekenhuis, aangezien de arts met de ambulance mee is gegaan. Toekijkende brandweer op de grond zwaaide hun collega uit.

Deel dit artikel