Verkeerschaos op de A7 na serie ongevallen (Video)

Deel dit artikel
Nuis/Westpoort - Bij drie verkeersongevallen op de autosnelweg A7 tussen Groningen en Marum zijn vrijdagmiddag drie gewonden gevallen.

NIEBERT – De eerste aanrijding gebeurde rond 16.15 uur ter hoogte van Niebert in de richting van Groningen. Een 19-jarige vrouw uit Zuidlaren kwam met haar auto in de linkerberm terecht. Zij stuurde vervolgens in een schrikreactie naar rechts. De vrouw sloeg vervolgens met haar wagen over de kop en zij kwam in de berm en sloot tot stilstand. Politieagenten, die achter de vrouw reden, konden direct eerste hulp verlenen. De vrouw liep alleen een lichte verwonding aan haar hand op. De 19-jarige was volgens eigen zeggen door moeheid vermoedelijk even in slaap gevallen.

MATSLOOT – Rond 17.21 uur ontstond een aanrijding op de A7 ter hoogte van Matsloot in de richting van Drachten. Een 20-jarige vrouw uit Groningen botste met haar auto op de achterzijde van de wagen van een 43-jarige vrouw uit Groningen. Door de klap kreeg de 20-jarige bestuurster last van haar nek. Zij werd voor verdere medische behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

HOOGKERK – Ten slotte ging het dertien minuten later fout op hetzelfde weggedeelte van de snelweg A7 ter hoogte van Hoogkerk. Hier botsten vier auto’s op elkaar. Een vrouwelijk passagier van één van de betrokken auto’s moest met buikklachten naar het ziekenhuis worden gebracht.

Van alle drie aanrijdingen heeft de politie een rapportage gemaakt.

Noord

Deel dit artikel