Honderden klassieke auto’s onder een dak, Flowerdome te Eelde

Deel dit artikel
Eelde - In het weekend van 27 en 28 november 2010 wordt in Flowerdome in Eelde weer de Internationale Oldtimerbeurs gehouden. Op deze beurs zijn talloze klassieke auto's en motoren te bewonderen. De leden van diverse oldtimer auto- en motorclubs tonen dan hun bezit in de hallen van de bloemenveiling.

Tijdens dit weekend zijn er honderden klassieke auto's en motoren te zien. Naast oldtimer personenauto's worden er ook brandweerwagens, legervoertuigen en tractoren in alle soorten en maten tentoongesteld.

Ook is er dit jaar een stand met Hotrods. Op beide dagen kunt u tientallen verschillende motoren, brom- en fietsen bewonderen in de hallen van Flowerdome. Op zaterdag en zondag tonen verschillende motor- en autoclubs vol trots hun bezit aan het publiek. Voor wie op zoek is naar het juiste onderdeel, is er een grote kans om dat op de beursvloer te vinden. Een bezoek aan Flowerdome is een gezellige dag uit voor u en uw gezin.

Kinderen gratis

Op zaterdag 27 en zondag 28 november is Flowerdome Eelde (Burg. J.G. Legroweg 80, 9761 TD Eelde) geopend van 10:00 tot 17:00 uur. De toegangsprijs bedraagt € 10, kinderen tot 15 jaar hebben gratis toegang. Gratis parkeren.

Kijk ook eens op: www.oldtimerbeurs.net

Deel dit artikel