Berging vrachtwagen in volle gang op de N33 (2x Video)

Deel dit artikel
Muntendam - Maandagochtend is een vrachtauto geladen met karton in de sloot terechtgekomen op de N33 tussen Zuidbroek en Muntendam. Het ongeval ontstond nadat een personenauto frontaal in botsing kwam met de vrachtwagen. De auto kwam in de berm terecht en de vrachtwagen in de sloot. Na de botsing lekte de vrachtwagen diesel.

 De auto kwam in de berm terecht en de vrachtwagen in de sloot. Na de botsing lekte de vrachtwagen diesel.De bestuurder van de personenauto raakte door de klap gewond. De vrachtwagenchauffeur raakte niet gewond. Hij werd later opgevangen op het politiebureau. Als gevolg van het ongeval is de N33 urenlang afgesloten geweest. Het verkeer vanuit de richting Meeden/Veendam werd omgeleid evenals het verkeer op de kruising bij de A7 bij Zuidbroek.

Na 14.00 uur is de weg weer vrijgegeven voor al het verkeer. De vrachtwagen ligt nog wel op zijn kant in de sloot maar is afgeschermd met hekken. Om 19.00 uur maandagavond werd de N33 tussen Veendam en Zuidbroek opnieuw geheel afgesloten voor al het verkeer. Met man en macht werd begonnen aan de berging van de vrachtwagen die maandagochtend in de sloot terecht kwam na een botsing met een personenauto. Eerst moest de lading karton die de vrachtwagen vervoerde er uit worden gehaald. Dit nam enkele uren in beslag. Na deze klus kon Dikkema Truckberging beginnen met het uit de sloot trekken van de truck. De klus zal tot na middernacht duren.

 

 

Rtv-Noord

Dagblad

Deel dit artikel