Auto’s te water door voorrangsfout (2x Video)

Deel dit artikel
Grootegast - Bij een verkeersongeval op de Ipo Haaimaweg met de Munnekeweg bij Doezum zijn zaterdagmiddag drie mensen gewond geraakt.

 Een 42-jarige automobilist uit de gemeente Marum verleende op de kruising geen voorrang aan een 37-jarige automobiliste uit Grootegast. Hierdoor ontstond een aanrijding tussen beide bestuurders. De vrouw vloog met haar auto over de kop, waarna zij in de naastgelegen sloot belandde. Het slachtoffer wist zelf uit haar auto te komen. Ook de andere auto belandde na de botsing in de sloot. Zowel de bestuurder als zijn bijrijder, een 47-jarige man uit de gemeente Marum, raakten bekneld in hun auto.

Beide slachtoffers konden met behulp van de brandweer uit hun benarde positie worden bevrijd. De twee bestuurder raakten licht gewond, terwijl de bijrijder zware verwondingen opliep. Alle drie slachtoffers werden naar het ziekenhuis gebracht. Ook het personeel van de Traumaheli werd ingezet. De politie heeft een analyse en een rapportage van het ongeval gemaakt. Beide auto’s werden zwaar beschadigd afgesleept.


Rtvnoord

Dagblad

Telegraaf

Deel dit artikel