Stichting Vrienden van Fatma verzameld geld na drama Lierstraat

Deel dit artikel
Groningen - De Stichting Vrienden van Fatma is een initiatief van enkele collega's van Fatma Abdelaziz. Fatma is op 21 maart 2010 door haar ex-echtgenoot om het leven gebracht.

Fatma liet vier kinderen achter, Moustafa (13), Zahraa (10), Abdallah (7) en Haneen (5). De stichting wil geld inzamelen om voor de kinderen wat extra's te kunnen betekenen.

De kinderen zijn voorlopig opgevangen door jeugdzorg en twee vriendinnen van Fatma. Een van de vriendinnen zal naar verwachting hun pleegmoeder worden. De noodzakelijke kosten worden opgevangen door de juiste instanties en de pleegzorg, wij willen graag dat de kinderen een zo normaal mogelijk leven kunnen leiden, met wat extraatjes, te denken aan uitstapjes, sport, muziekles, speelgoed etc.

Website
via de website www.vriendenvanfatma.com wordt iedereen op de hoogte houden van bijv. de activiteiten die worden georganiseerd. Uiteraard zijn giften ook van harte welkom. Het rekeningnummer van de Stichting Vrienden van Fatma is: 11.40.58.458. Namens de collega's van Fatma heel hartelijk dank.

Zie ook Drama Lierstraat

Deel dit artikel