HSvandaag.nl gelanceerd

Deel dit artikel
Hoogezand-Sappemeer - Na lang achter de schermen gewerkt te hebben aan een nieuwe website is woensdagochtend HSvandaag.nl gelanceerd. Op www.hsvandaag.nl vind u het laatste overige nieuws uit de gemeente Hoogezand-Sappemeer en omstreken. Er word door de redactie getracht om iedere dag een nieuws bericht op de site te plaatsen. Op HSvandaag vind u, verslagen van evenementen, persberichten van de gemeente en bedrijven uit Hoogezand-Sappemeer en sport verslagen.

Evenementen

Iedereen die een evenement binnen de gemeente Hoogezand-Sappemeer of directe omgeving organiseerd, kan hem gratis aanmelden op www.HSvandaag.nl. Het gaat hierbij om evenementen die openbaar en door iedereen bezocht kunnen worden (Braderie, expositie's etc). Het melden van een evenement kan via [email protected] met de volgende gegevens datum, tijd, plaats, prijs, een omschrijving van het evenement, indien u een sfeer foto heeft van het evenement dan kunt u die ook mee sturen (niet verplicht). Indien u voldoet aan de gestelde criteria dan zal uw evenement zo spoedig mogelijk in de evenementenkalender verschijnen.

Twitter

Met de nieuwe website is ook de twitter pagina van HSvandaag online gegaan u kunt de twitter pagina hier http://twitter.com/hsvandaag vinden. Via de twitterpagina word u op de hoogte gehouden van de laatste nieuws berichten.

Uitbreiding

In de loop van de tijd zal HSvandaag worden uitgebreid met diverse nieuwe opties, Heeft u een idee voor een uitbreiding dan kunt u die ons altijd mailen.

Kijk dus snel op www.hsvandaag.nl

Deel dit artikel