Een video van de mooiste dag

Met een trouwfilm houdt u een blijvende herinnering aan de mooiste dag van uw leven. Onze professionele video geeft u een goed beeld van de dag. Zelf mist u vanalles op zo'n trouwdag. Achteraf terugkijken met familie onder het genot van een hapje en een drankje! Wie wil dat nou niet? Wilt u een video laten maken van uw trouwerij in Groningen, Drenthe of Friesland? Neem dan met Martin Nuver contact op via [email protected] of 0653701808. Een voorbeeld video kunnen we u toesturen via de mail. Voor een indruk te krijgen.

Let op: We doen puur videoregistraties en geen foto's.

In overleg is veel mogelijk!

Wij ontzorgen u met het presenteren van uw video van de mooiste dag van uw leven

Wij ontzorgen u met de video, achteraf terugkijken op een geweldige dag

De opdracht wordt binnen 14 dagen opgeleverd.

Na uw huwelijksreis is de DVD klaar op Full-HD-kwaliteit.

De opdracht wordt door een enthousiaste persoon uitgevoerd, met jarenlang ervaring in de videowereld. Normaal maken ze dagelijks nieuwsreportages voor diverse tv zenders.

Er zijn diverse mogelijkheden bespreekbaar. In de basis kunt u kiezen uit 4 pakketten. De rest is in persoonlijk overleg bespreekbaar.

Basis

Basis: € 40 per uur (inclusief materiaal, videocamera huur enz.). Het aanwezig zijn bij het moment, maar wat velen vergeten is de montagetijd achteraf. Wij doen alles voor u en maken een mooie sfeerreportage ervan.

Pakket 1

Aanwezig tijdens de plechtigheid, puur het trouwmoment 2 uurtjes aanwezig en 2 uurtjes montage achteraf. incl. camerahuur. Levering op DVD voor de prijs van €160 ex 21% BTW + 0,30 cent per km reiskosten

Pakket 2

De hele dag mee van 09:00 uur tot 17:00 uur. Kapper/ make up/ trouwmoment/ mee als er foto's worden gemaakt. 8 uren aanwezig, 6 uur nabewerking. incl. camera huur. Bedrag: € 560,00 ex 21% BTW - levering op DVD binnen 14 dagen.

Pakket 3 (uitgebreid !)

Hele dag mee, alles erop en eraan, van kapper tot auto voorrijden, inclusief feestavond tot 00:00 uur 's nachts. 14 uren aanwezig in totaal, 10 uren nabewerking en montage en videocamera huur. We zijn 24 uur voor uw bezig voor een prijs van € 960,00 ex 21% BTW. Levering op DVD binnen 14 dagen.

Pakket 4

Alles in overleg á €40,00 ex btw, per uur. Zelf de dag samenstellen (minimaal 6 uren) Levering op DVD binnen 14 dagen.