Brandweer Ter Apel blust meerdere buitenbranden in Ter Apel

Deel dit artikel
Julian Spa 112Groningen.nl

Ter Apel – De brandweer van Ter Apel is dinsdagmiddag omstreeks 17:20 uur opgeroepen voor een bermbrand aan de Hogeweg in Ter Apel. Er brandde zo’n 800 M2 uit.

De brandweer van Ter Apel was net klaar bij een melding van een bos brand aan de Moersloot in Ter Apel. De brandweer was snel ter plaatse en hebben de brand vrij snel onder controle gekregen. De brandweer werd maandag ook al opgeroepen voor een brand in de berm aan de Hogeweg. De brand van dinsdagmiddag was pal tegenover het stuk wat maandag afbrandde. Het is niet bekend hoe de brand is ontstaan.

Ook later op de avond gingen de piepers van het korps af. Omstreeks 21:05 uur gingen de piepers voor een buitenbrand aan het Hooiland. Hier stond een stuk berm in de brand langs een sloot. De brandweer had hem snel uit waarna zij retour konden. Omstreeks 22:15 gingen de piepers wederom af. Dit keer voor een buitenbrand aan de Nederveen Cappelstraat nabij de basisschool OBS De Vlinder. Hier stond een heg in de brand. Ook deze brand was weer snel uit. Brandstichting word bij alle branden niet uitgesloten.

Foto's

Deel dit artikel