Zwaargewonde vrouw aangetroffen in Groninger binnenstad, politie doet onderzoek

Deel dit artikel
112Groningen.nl

Groningen – Woensdagochtend, omstreeks tien voor vijf, werd er aan de Schuitemakersstraat in Groningen een zwaargewonde vrouw aangetroffen door de hulpdiensten.

Direct werd er medische hulp geboden aan het slachtoffer. De vrouw is volgens de politie met ernstige verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis in Groningen. Volgens de politie is het momenteel nog onduidelijk hoe de vrouw gewond is geraakt.

Het politie-onderzoek is momenteel in volle gang. Hierbij wordt onder andere buurtonderzoek gedaan en mogelijk gekeken naar camerabeelden. Ook op de plaats zelf zal onderzoek worden gedaan door de Forensische Opsporing van de politie.

In het kader van het onderzoek is de politie opzoek naar getuigen. Heeft u rond woensdagochtend omstreeks 04:50 uur iets gezien in de omgeving van de Schuitemakersstraat in Groningen wat van belang kan zijn in dit onderzoek? Neem dan contact op met de politie via het telefoonnummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via het telefoonnummer 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl.

Foto's

Deel dit artikel

Social media