112Groningen.nl

Twitter RSS
RIVM: dodental coronavirus stijgt met 18 tot 5440
10-05-2020, 112Groningen.nl & bron RIVM

RIVM: dodental coronavirus stijgt met 18 tot 5440


Landelijk - Vandaag zijn er 22 patiƫnten gemeld die vanwege COVID-19 in het ziekenhuis zijn opgenomen (geweest). Er zijn 18 personen als overleden gemeld, dat meldt het RIVM.

Deze gemelde personen zijn niet allemaal in de afgelopen 24 uur in het ziekenhuis opgenomen of overleden. Sommige patiënten worden later gemeld. Daarom worden de gegevens van afgelopen dagen vaak nog aangevuld.


Opvallend is een cluster van COVID-19 patiënten in een asielzoekerscentrum in Sneek, waar GGD Gemeentelijke Gezondheidsdienst  Fryslan eerder deze week melding van maakte.


Tot nu toe zijn er 42.627 bevestigde COVID-19 patiënten gemeld aan het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu . De cijfers passen bij het beeld dat de maatregelen werken. Omdat niet alle COVID-19 patiënten getest worden, zijn de werkelijke aantallen in Nederland hoger dan de aantallen die hier genoemd worden.

 

 

De onderstaande tweet is niet beschikbaar in de 112Groningen App, excuus voor het ongemak.  RIVM: dodental coronavirus stijgt met 18 tot 5440  
Archief

Timpweg Raamdecoratie Groningen
De Koffiewinkel
Rijschool Van Der Heijde OOG Digitaal Dijkemas Autoglas
Woningontruiming Groningen en Verhuizingen Groningen