112Groningen.nl

Twitter RSS
Bibliotheek in Forum gaat ondanks coronaversoepelingen niet open
07-05-2020, Oogtv.nl (Bron)

Bibliotheek in Forum gaat ondanks coronaversoepelingen niet open


Groningen - Ondanks de coronaversoepelingen die woensdagavond bekend werden gemaakt in een persconferentie van premier Mark Rutte (VVD) gaat de bibliotheek in het Forum in de binnenstad voorlopig nog niet open. Zegt Oogtv

De reden is dat de andere sectoren in het Forum, als de horeca, filmtheater en museum, pas op 1 juni de deuren mogen openen. Vanaf die dag mogen er maximaal dertig bezoekers, waarbij het personeel wordt meegerekend, naar binnen. Waarschijnlijk gaat het Forum er voor kiezen om vanaf die datum ook de bibliotheek te openen. Ook omdat men nog te kampen heeft met de grote waterschade die het vorige week opliep.

 

De overige bibliotheekfilialen in de gemeente Groningen gaan vanaf volgende week maandag wel open. “We richten ons eerst op het openen van de filialen in de wijken zodat er weer boeken en andere materialen geleend en teruggebracht kunnen worden”, laat het Forum op haar website weten. “Als je nu je boeken wilt inleveren kan dat ook al, alleen kan dit niet bij het Forum in het centrum. Bij de filialen in de wijken zijn speciale inleverbussen te vinden waar je de spullen in kunt doen.”

   
Archief

Timpweg Raamdecoratie Groningen
De Koffiewinkel
Rijschool Van Der Heijde OOG Digitaal Dijkemas Autoglas
Woningontruiming Groningen en Verhuizingen Groningen