112Groningen.nl

Twitter RSS
Aantal coronabesmettingen in gemeente Groningen lijkt af te vlakken
30-03-2020, Oogtv.nl (Bron) & Pixabay

Aantal coronabesmettingen in gemeente Groningen lijkt af te vlakken


Groningen - Het aantal coronabesmettingen in de gemeente Groningen is sinds zondagmiddag opnieuw licht gestegen, maar vlakt wel af. Volgens het RIVM zijn er nu 37,8 op de 100.000 inwoners besmet. Zegt Oogtv

Hoewel het RIVM benadrukt dat de cijfers slechts een indicatie geven van het daadwerkelijke aantal besmettingen, kan hier uit opgemaakt worden dat er in de voorbije vierentwintig uur slechts één nieuwe besmetting met het virus is geconstateerd in de gemeente Groningen.

 

In heel Nederland zijn sinds zondagmiddag 93 mensen gestorven. Daarmee komt het totale aantal sterfgevallen op 864. Het aantal patiënten dat in een ziekenhuis is opgenomen, of in een ziekenhuis is opgenomen geweest, stijgt met 507 naar 3.990 In totaal zijn er nu 11.750 besmettingsgevallen. Volgens het RIVM neemt het aantal in het ziekenhuis opgenomen patiënten en het aantal gemelde overledenen in Nederland minder snel toe dan zonder maatregelen. Deze week zal duidelijk worden of er sprake is van een werkelijke afvlakking.

 

   
Archief

Timpweg Raamdecoratie Groningen
De Koffiewinkel
Rijschool Van Der Heijde OOG Digitaal Dijkemas Autoglas
Woningontruiming Groningen en Verhuizingen Groningen