112Groningen.nl

Twitter RSS
Auto gekanteld bij ongeval, politie vindt lachgas in kofferbak
25-01-2020, 112Groningen.nl & OOGTV

Auto gekanteld bij ongeval, politie vindt lachgas in kofferbak


Groningen - Bij een verkeersongeluk op de N370 is vrijdagavond een personenauto op zijn kant terechtgekomen. Bij het ongeluk werden een aantal lachgas tanken aangetroffen in de kofferbak.

Het ongeluk gebeurde omstreeks 21:10 uur ter hoogte van de kruising met de Friesestraatweg. Een blauwe personenauto en een donkergekleurde auto zijn op elkaar gebotst. Door de klap is de blauwe auto gekanteld en op de zijkant terecht gekomen.

 

Omdat het om een gekantelde auto ging en onbekend was of er inzittenden bekneld waren komen te zitten werden diverse hulpverleningsvoertuigen ter plaatse gestuurd. Behalve een ambulance en de politie rukte ook de brandweer met een bluswagen en een hulpverleningsvoertuig uit.

 

Niemand was bekneld komen te zitten en ook niemand was gewond geraakt bij het ongeval. Wel hebben de beide voertuigen flink wat schade opgelopen. Om de hulpdiensten de ruimte te geven werd de hele weg afgesloten. Bij het onderzoek naar de oorzaak van het ongeval werden in de kofferbak van de gekantelde auto twee tanks met lachgas aangetroffen. Het is onbekend in hoeverre dit te maken heeft met de oorzaak van het ongeluk.


Rond 22:30 uur kon de weg weer worden vrijgegeven voor het verkeer. Bergingsbedrijf Poort uit Hoogkerk heeft beide betrokken voertuigen geborgen.

   
Archief

Timpweg Raamdecoratie Groningen
De Koffiewinkel
Rijschool Van Der Heijde OOG Digitaal Dijkemas Autoglas
Woningontruiming Groningen en Verhuizingen Groningen