112Groningen.nl

Twitter RSS
Ergün S. vandaag aanwezig in de Rechtbank(Update)
06-02-2020, Oogtv.nl (Bron)

Ergün S. vandaag aanwezig in de Rechtbank(Update)


Groningen - De eerste zitting in de zaak van de dubbele moord in de Pathé-bioscoop aan het Zuiderdiep vindt plaats op 7 februari. Dat heeft de Groninger rechtbank bepaald. Meldt Oogtv.nl

Ergün S. wordt verdacht van de gewelddadige dood van twee mensen, in oktober vorig jaar. Het gaat om het echtpaar Marinus en Gina uit Slochteren, beide werkzaam als schoonmaker in de bioscoop.

 

 

De politie verdenkt S. ervan dat hij het tweetal met een mes om het leven bracht nadat ze hem in de bioscoop hadden betrapt. Hij zou op zoek zijn naar een plek om te slapen. Na de dubbele moord ging hij er vandoor. Een dag later werd de toen 33-jarige man ingerekend bij een tankstation aan het Hoendiep. Hij raakte daarbij gewond aan zijn benen, nadat agenten op hem geschoten hadden.

 

Archief

 

Update :

 

De verdachte van de dubbele bioscoopmoord in Pathé, Ergün S., komt vrijdag 07-02-20 vanuit de gevangenis in Scheveningen naar Groningen om voor het eerst voor de rechtbank te staan. Zegt Rtvnoord.nl

 

Meer hier

 

De verdachte heeft de moorden al bekend, maar zegt zich er niets van te kunnen herinneren. De zitting van vandaag is niet inhoudelijk. De rechtbank heeft een uur uitgetrokken om de voortgang van het onderzoek naar de steekpartij en eventuele wensen van de advocaat te bespreken.

 

 

 

 Ergün S. vandaag aanwezig in de Rechtbank(Update)  
Archief

Timpweg Raamdecoratie Groningen
De Koffiewinkel
Rijschool Van Der Heijde OOG Digitaal Dijkemas Autoglas
Woningontruiming Groningen en Verhuizingen Groningen