112Groningen.nl

Twitter RSS
Veel schade bij ongeval, bestuurder(33) aangehouden
04-11-2019, Oogtv.nl (Bron) & foto`s Robert v/d Veen 112Gr.

Veel schade bij ongeval, bestuurder(33) aangehouden


Groningen - Bij een verkeersongeluk maandagochtend op de Paterswoldseweg is een auto op de verkeerslichtinstallatie gebotst. Dat meldt de politie via Oogtv.nl

Het ongeluk gebeurde rond 06.50 uur op de kruising met de Peizerweg. “Het ging om een eenzijdig verkeersongeluk”, meldt politiewoordvoerder Leo Wassing. “Een 33-jarige man uit Assen is door nog nog onbekende reden tegen een paal gebotst. Daarbij zijn ook een aantal fietsen geraakt die daar gestald stonden. De bestuurder is meegenomen naar het politiebureau.”

 

De auto raakte bij het ongeluk flink beschadigd. Dat geldt ook voor de verkeerslichtinstallatie. Eén van de stoplichten is door de klap op de grond beland. De kruising was maandagochtend urenlang afgesloten vanwege de berging.

 

Gedupeerden

 

De politie is opzoek naar de eigenaren van  beschadigde fietsen door het ongeval, zodat zij de schade kunnen verhalen op de veroorzaker van de aanrijding.

 

De politie is ook opzoek naar getuigen van de aanrijding. Men kan zich via het landelijke nummer 09008844 melden en verwijzen naar het procesnummer: 2019292932

 

Veel schade bij ongeval, bestuurder(33) aangehouden Veel schade bij ongeval, bestuurder(33) aangehouden
Archief

Timpweg Raamdecoratie Groningen
De Koffiewinkel
Rijschool Van Der Heijde OOG Digitaal Dijkemas Autoglas
Woningontruiming Groningen en Verhuizingen Groningen