112Groningen.nl

Twitter RSS
Bloemen gelegd in Stadskanaal(Video)
14-09-2019, Rtvdrenthe.nl bron

Bloemen gelegd in Stadskanaal(Video)


Stadskanaal - Het ongeluk waarbij een 23-jarige man uit Borger en een 23-jarige man uit Buinen om het leven kwamen hakt er ook bij de omwonenden flink in.

Bij het ongeluk raakten verder een andere 21-jarige man en 17-jarige jongen uit Borger gewond. De slachtoffers zijn allen lid van V.V. Buinen. Inmiddels worden er bloemen gelegd op de plek. De hele buurt is geschrokken.

 

 

RtvDrenthe meldt:

 

Burgemeester Seton: 'Verslagenheid'


De burgemeester van Borger-Odoorn, Jan Seton, was vlak na het ongeluk ook aanwezig in Stadskanaal. Daarna ging hij naar de kantine van V.V. Buinen, om daar samen met de politie en slachtofferhulp de medespelers, ouders en vrienden op te vangen."Ik heb de verslagenheid gezien en gevoeld. Een echte vriendengroep waar twee mensen zomaar uit worden weggerukt, en de andere twee in kritieke toestand in het ziekenhuis liggen, dat is niet te bevatten", reageert Seton.

 

"Wij doen er als gemeente alles aan om de betrokkenen in deze bizarre omstandigheden te ondersteunen." Vrijdagmiddag wordt om 16.00 uur een bijeenkomst gehouden op de voetbalclub aldus Rtvdrenthe.

 

 

 

Inmiddels zijn er bloemen gelegd op de plek.

 

 

 

 Bloemen gelegd in Stadskanaal(Video) Bloemen gelegd in Stadskanaal(Video)
Bloemen gelegd in Stadskanaal(Video)  
Archief

Timpweg Raamdecoratie Groningen
De Koffiewinkel
Rijschool Van Der Heijde OOG Digitaal Dijkemas Autoglas
Woningontruiming Groningen en Verhuizingen Groningen