112Groningen.nl

Twitter RSS
Regio: Gedetineerde onwel na vechtpartij (Video)
11-01-2019, DitisRoden.nl/Niels Holterman ten Hove

Regio: Gedetineerde onwel na vechtpartij (Video)


Veenhuizen - Een gedetineerde is vrijdagmiddag onwel geworden, nadat hij had gevochten met bewaarders van gevangenis Norgerhaven in Veenhuizen. Dit meldt RTV Drenthe.

De man was buiten bewustzijn naar het ziekenhuis gebracht, zegt een woordvoerster van het ministerie van Justitie en Veiligheid."De gedetineerde kreeg een straf opgelegd en op dat moment werd hij agressief in zijn cel. Het personeel greep in en wilde hem in de isoleercel plaatsen. Toen ontstond een worsteling tussen de man en het personeel", zegt de woordvoerster.Waarvoor de man een straf kreeg, weet ze niet. Over het algemeen gebeurt dat als gevangenen zich misdragen. Isoleercel


Het lukte de medewerkers van Norgerhaven uiteindelijk wel de man in de isoleercel te krijgen. Daar werd hij korte tijd later onwel. "Hij wordt nu onderzocht in het ziekenhuis.  Hij is inmiddels weer bij bewustzijn."De politie doet onderzoek naar het incident. Hoe lang de man nog in het ziekenhuis moet blijven, kan de woordvoerster van Justitie niet zeggen.

 Regio: Gedetineerde onwel na vechtpartij (Video)  

De laatste tweet wordt geladen..

112Groningen @ Twitter

Archief

Timpweg Raamdecoratie Groningen
s
De Koffiewinkel
Rijschool Van Der Heijde OOG Digitaal Dijkemas Autoglas
Woningontruiming Groningen en Verhuizingen Groningen