112Groningen.nl

Twitter RSS
Hoogkerk veegt de rommel weer bij elkaar & vuurwerkteam
29-12-2018, Redactie & foto`s 112Gr.

Hoogkerk veegt de rommel weer bij elkaar & vuurwerkteam


Hoogkerk - De zoveelste brand vrijdagavond in Hoogkerk. Steeds buitenbranden(oudejaarsvuren) in het oude dorp. Het is wat onrustig in het dorp aldus een vrouw in een straat dat zaterdagmorgen verlaten was. Maar weer vegen en opruimen.

Buurtbewoners vrezen voor het ergste voor aankomende maandag. Als er dit jaar weer camerabewaking komt is bij ons onbekend. De laatste paar jaar was het vrij rustig in Hoogkerk omdat er een paar toezichthouders waren.

 

Rond 21.30 uur ontstond er brand in de Verbindingsstraat. Afval en rommel werd op straat in brand gestoken. Meerdere politiewagens, brandweer en ook de gemeente kwamen ter plaatse. Even na 22.00 uur werd besloten om de straat schoon te vegen. Even na middernacht ging het weer mis.

 

Jaren geleden was het ook vaak onrustig en waren en confrontaties met de mobiele eenheid tijdens oud en nieuw.

 

Update van dvhn.nl: Om escalatie te voorkomen wordt er zaterdagavond al een vuurcontainer op het Nijverheidsplein geplaatst, twee dagen eerder dan normaal. Op oudjaarsdag wordt het plein opgefleurd met muziek en een kraampje waar de jeugd terecht kan voor een drankje.

 

 

Vuurwerkteam actief:

 

Het is ook weer actief in uw regio. Mocht u overlast ondervinden van bijv. harde knallen, kunt u dit telefonisch aan de politie melden op het telefoonnummer: 0900-8844.

 

 

Hoogkerk veegt de rommel weer bij elkaar & vuurwerkteam Hoogkerk veegt de rommel weer bij elkaar & vuurwerkteam

De laatste tweet wordt geladen..

112Groningen @ Twitter

Archief

Timpweg Raamdecoratie Groningen
s
De Koffiewinkel
Rijschool Van Der Heijde OOG Digitaal Dijkemas Autoglas
Woningontruiming Groningen en Verhuizingen Groningen