112Groningen.nl

Twitter RSS
Zuidwolde oefenent 17 November aardbevingsoefening
14-11-2018, VR Groningen

Zuidwolde oefenent 17 November aardbevingsoefening


Zuidwolde - De aardbevingen in Groningen hebben veel invloed op onze inwoners en provincie. Aardbevingen leiden tot stress, zorgen, het gevoel van onveiligheid en schade aan huizen, gebouwen en belangrijke infrastructuur.

Hierbij kan je denken aan wegen en bruggen. Er bestaat een kans dat er een aardbeving komt met mogelijk grote gevolgen voor inwoners en hun leefomgeving. VR vindt het belangrijk om samen met hulpdiensten en inwoners voorbereid te zijn op het risico van een grote aardbeving.

 

Daarom organiseert Veiligheidsregio een oefening. Door te oefenen toetsen hulpdiensten hun vaardigheden, de plannen die zijn gemaakt en proberen beter inzichtelijk te krijgen waar inwoners behoefte aan hebben. De oefening duurt in totaal drie dagen.

 

Zaterdag 17 November oefent men in Zuidwolde. Zie je veel hulpverleners , geen paniek !

 

Zie ook Twitter

 

Voor meer info kijk op

 

15 

 

Woon jij niet in Zuidwolde maar ben je nieuwsgierig naar de aardbevingsoefening aanstaande zaterdag? Je kunt niet komen kijken, maar ze wel volgen via dit Twitteraccount en hun Facebookpagina:

 

.

 

 

De VR doet de hele dag live verslag van de oefening! Zondag ook een verslag op deze website, wij van 112Groningen zijn ook aanwezig voor een verslag en gaan af en toe een tweet sturen. Via P2000 komt er geen melding.

 

 

 

 

 

   

De laatste tweet wordt geladen..

112Groningen @ Twitter

Archief

Timpweg Raamdecoratie Groningen
s
De Koffiewinkel
Rijschool Van Der Heijde OOG Digitaal Dijkemas Autoglas
Woningontruiming Groningen en Verhuizingen Groningen