112Groningen.nl

Twitter RSS
BHV oefening doet Politiebureau Rademarkt ontruimen(Video)
11-10-2018, Martin Nuver 112Gr.

BHV oefening doet Politiebureau Rademarkt ontruimen(Video)


Groningen - Het hoofdbureau van de politie aan de Rademarkt is donderdagmiddag om 15:00 uur ontruimt. Er zou een verdacht pakje zijn gevonden aldus de melding intern in het gebouw.

Personeel dacht werkelijk dat het echt was. Later bleek het een oefening BHV, toen waren de tweets er al uit bij ons, omdat het eerst echt leek te zijn. Dit keer zeiden ze niet oefening erbij via de omroep installatie aldus 7 agenten tegen 112groningen.

 

Volgens de voorlichtster van de politie ging het echter toch om een gewone ontruimings oefening (BHV) en was er verder niets aan de hand. Zo nu en dan zijn er BHV oefeningen verteld Nathalie Schubart , en in dit geval melden ze niet gelijk aan de agenten dat het een oefening was. Ook wij oefenen.

 

Zo`n 200 agenten hadden het pand verlaten en na 20 minuten buiten de poort te hebben gestaan mochten ze weer naar binnen toen het een oefening bleek. De oefening was geslaagd. Bij een echt verdacht pakket sta je zo een paar uur buiten.BHV oefening doet Politiebureau Rademarkt ontruimen(Video) BHV oefening doet Politiebureau Rademarkt ontruimen(Video)
BHV oefening doet Politiebureau Rademarkt ontruimen(Video) BHV oefening doet Politiebureau Rademarkt ontruimen(Video)

De laatste tweet wordt geladen..

112Groningen @ Twitter

Archief

Timpweg Raamdecoratie Groningen
s
De Koffiewinkel
Rijschool Van Der Heijde OOG Digitaal Dijkemas Autoglas
Woningontruiming Groningen en Verhuizingen Groningen