112Groningen.nl

Twitter RSS
NDC mediagroep BV neemt Pro-Time Broadcast BV over
19-04-2018, Persbericht

NDC mediagroep BV neemt Pro-Time Broadcast BV over


Groningen - NDC mediagroep neemt met ingang van 19 april 2018 Pro-Time Broadcast BV over. NDC is onder meer uitgever van het Dagblad van het Noorden en de Leeuwarder Courant.

De overname is in goed overleg tot stand gekomen en past binnen de ambitie van beide partijen om voor Noord-Nederland een compleet mediabedrijf neer te zetten op alle platformen. TV, online en in print.

 

Door de overname van Pro-Time Broadcast BV is nu ook de videocomponent binnen NDC mediagroep geborgd.

 

Directeur Xandra Groenewold van Pro-Time wordt binnen de NDC Mediagroep strategisch communicatieadviseur. Daarnaast blijft ze voorlopig eindverantwoordelijk voor Pro-Time.

 

Algemeen directeur Dina Boonstra van NDC Mediagroep: ‘We willen meer zijn dan een krantenuitgeverij. Er is een veelheid aan podia waarop we als NDC actief willen zijn. Om onze cross-mediale ambities te kunnen realiseren, moeten we specifieke competenties in eigen huis hebben. Met Pro-Time versterken we onszelf online en op video-gebied. Bovendien halen we met Pro-Time een bedrijf binnen dat niet alleen zijn vak verstaat maar ook Noord-Nederland van binnen en van buiten kent.’

 

Xandra Groenewold: ‘In 23 jaar hebben we met Pro-Time iets opgebouwd. Ik ben buitengewoon trots dat dat erkend wordt en dat we dat nu verder kunnen uitbouwen. Onze drijfveer was altijd om een mediapartner te zijn voor omroepen, bedrijfsleven en overheid. Zowel binnen Noord-Nederland als daarbuiten. Onze visie over hoe ‘het verhaal van het Noorden’ zo goed mogelijk gedeeld en verteld kan worden, wordt gedeeld door onze collega’s van NDC. Door de krachten te bundelen kunnen we de uitdagingen in ons vak nog beter aan en onze opdrachtgevers beter bedienen.’

 

 

   

De laatste tweet wordt geladen..

112Groningen @ Twitter

Archief
Saturday 18 August
Overleden persoon aangetroffen in woning Groningen
Motorrijder gewond na valpartij bij Finsterwolde
Fietser gewond na botsing in Stadskanaal
Twee gewonden bij ruzie Steentilstraat
Auto te water in Groningen
Friday 17 August
Auto botst tegen paal bij Winschoten
Auto botst tegen boom bij Steendam
Thursday 16 August
Auto over de kop in sloot bij Zuidbroek
Fietsster(73) komt om het leven na botsing met auto in Delfzijl (video)

Timpweg Raamdecoratie Groningen
101 BHV
RB Visuals - Fotografie en videografie
De Rijbewijs Coach
De Koffiewinkel
Rijschool Van Der Heijde OOG Digitaal Dijkemas Autoglas BHV Store
Woningontruiming Groningen en Verhuizingen Groningen