112Groningen.nl

Twitter RSS
Betonblokken lanceren soms auto`s
21-02-2018, Oogtv tekst en Harendekrant.nl & archieffoto 112Gr.

Betonblokken lanceren soms auto`s


Groningen - De witte betonblokken in de wegbermen van de Winschoterweg tussen Groningen en Waterhuizen veroorzaken regelmatig ongelukken, meldt Haren de Krant.

Ze zijn er door de gemeente Groningen neergelegd om bermparkeren te voorkomen. Auto’s die even van de weg raken worden gelanceerd en landen op de kop. De krant geeft hiervan meerdere voorbeelden. Bij de Gemeente Groningen reageert men laconiek op de ernstige aanrijdingen, aldus Haren de Krant. Woordvoerder Peter Duzink zegt: “Er zijn bij ons geen meldingen bekend van ongevallen op de Winschoterweg, die verband houden met deze betonblokken.

 

We overwegen dan ook niet om deze situatie te veranderen of de blokken weg te halen.” Vorig jaar legde Duzink uit waarom de blokken er liggen: “Het zijn bermbeschermers, die moeten voorkomen dat vrachtwagens daar in de berm parkeren.

 

Nee, ik weet eigenlijk niet waarom vrachtwagens daar in die berm zouden willen parkeren. Maar het gebeurde daar waarschijnlijk wel. Die blokken moeten dat voorkomen.” (Oogtv tekst)

 

 

Zie ook

 

en ook

 

   

De laatste tweet wordt geladen..

112Groningen @ Twitter

Archief

Timpweg Raamdecoratie Groningen
Giezen vuurwerk
101 BHV
De Rijbewijs Coach
De Koffiewinkel
Rijschool Van Der Heijde OOG Digitaal Dijkemas Autoglas BHV Store
Woningontruiming Groningen en Verhuizingen Groningen