112Groningen.nl

Twitter RSS
Neergeschoten student(21) blijvend verlamd
17-10-2017, Martin Nuver 112Gr.

Neergeschoten student(21) blijvend verlamd


Groningen - De 21-jarige man die zondagmorgen ernstig gewond raakte bij een schietincident in Groningen, is vermoedelijk een willekeurig slachtoffer.

De politie houdt er rekening mee dat de man zonder noemenswaardige aanleiding betrokken is geraakt bij het incident.

 

Het slachtoffer fietste rond 5.00 uur vanuit de binnenstad van Groningen over de Korreweg. Nabij het Bernouilliplein werd hij vermoedelijk opgehouden door een aantal personen. Om onbekende reden werd de 21-jarige man vervolgens beschoten. Meerdere personen vluchtten daarna weg. Het slachtoffer bleef zwaargewond achter. 

 

De politie is direct na het incident met een onderzoek in de omgeving begonnen. Naast sporenonderzoek is met enkele buurtbewoners gesproken. Uit de binnengekomen informatie kwam een bepaalde auto naar voren die mogelijk betrokken was. De bestuurder van die auto (19 jaar) is later die zondagmorgen aangehouden. De politie houdt rekening met meer verdachten.

 

Opsporing Verzocht


Vanwege het incident besteedt Opsporing Verzocht dinsdagavond aandacht aan het onderzoek. Opsporing Verzocht wordt die avond rond 20.30 uur uitgezonden op NPO1. 

 

 

Update:  De 21-jarige student die zondag werd neergeschoten zit de rest van zijn leven in een rolstoel. Hij is blijvend verlamd vanaf zijn middel. 

 

 

Oogtv

 Neergeschoten student(21) blijvend verlamd Neergeschoten student(21) blijvend verlamd

De laatste tweet wordt geladen..

112Groningen @ Twitter

Archief

Timpweg Raamdecoratie Groningen
101 BHV
De Rijbewijs Coach
De Koffiewinkel
Rijschool Van Der Heijde OOG Digitaal Dijkemas Autoglas BHV Store
Woningontruiming Groningen en Verhuizingen Groningen