112Groningen.nl

Twitter RSS
Auto klem gereden op de Zaagmuldersweg (Video)
04-10-2017, Patrick Wind

Auto klem gereden op de Zaagmuldersweg (Video)


Groningen - Op de Zaagmuldersweg in de stad heeft de politie woensdagavond een auto klemgereden. Waarom de auto is klem gereden is nog niet bekend. Twee verdachten sloegen op de vlucht.

Of ze zijn aangehouden is nog niet bekend. De straat werd afgezet. De VOA deed onderzoek. Zowel de politie auto als de vluchtauto hebben schade opgelopen. Een derde auto raakte ook beschadigd maar kon zelfstandig doorrijden.

 

Berger Poort heeft de politieauto en de vluchtauto geborgen.Update:

 

Facebook Politie

Achtervolging eindigt in Gorechtvijver;

 

Gisteravond wilden collega's een 27-jarige verdachte aanhouden die nog bijna een jaar gevangenisstraf tegoed had. De verdachte ging er in zijn auto vandoor en reed met hoge snelheid door het Oosterpark. Nabij het Wielewaalplein konden we de verdachte klem rijden met meerdere dienstauto's.

 

De verdachte zag toch nog kans om over de motorkap van onze dienstauto te springen en te voet verder te vluchten. Door meerdere omstanders werd getracht de vlucht van de verdachte te verstoren, waarvoor dank! Uit eindelijk sprong de verdachte in de Gorechtvijver. Na een goed gesprek kwam hij aan de kant en kon hij op het droge geboeid worden.
Verdachte bleek onder invloed v alcohol en zonder rijbewijs gereden te hebben. Hier wordt proces-verbaal voor opgemaakt en onze dienstauto is afgesleept ivm de schade.

 Auto klem gereden op de Zaagmuldersweg (Video) Auto klem gereden op de Zaagmuldersweg (Video)
Auto klem gereden op de Zaagmuldersweg (Video) Auto klem gereden op de Zaagmuldersweg (Video)

De laatste tweet wordt geladen..

112Groningen @ Twitter

Archief

Timpweg Raamdecoratie Groningen
101 BHV
De Rijbewijs Coach
De Koffiewinkel
Rijschool Van Der Heijde OOG Digitaal Dijkemas Autoglas BHV Store
Woningontruiming Groningen en Verhuizingen Groningen