112Groningen.nl

Twitter RSS
Kater James vermist in Winsum
18-09-2017, Oproep van eigenaresse

Kater James vermist in Winsum


Winsum - Afgelopen vrijdagmiddag (15-09-2017) ging ik met mijn kat James naar de dierenkliniek aan de Lombok in Winsum.

 
Afgelopen vrijdagmiddag (15-09-2017) ging ik met mijn kat James naar de dierenkliniek aan de Lombok in Winsum. Dit omdat hij wonden op zijn rug heeft die pijn doen maar die je niet direct ziet. Daar aangekomen besloot mijn lieve zwart witte kat James dat hij zijn reismandje zat was en dat hij niet naar de dierenarts wilde. Hij heeft met een beetje beuk zijn reismandje open gekregen en is toen heel hard weggerend. 
 

Het afgelopen weekend heeft er een vangkooi gestaan en ben ik alle dagen meerdere keren in de omgeving lopen zoeken en roepen maar heb ik James niet terug gevonden. Ondertussen heb ik op meerdere groepen op Facebook een oproep geplaatst en zou aan u willen vragen of u ook een oproepje op uw website zou willen  plaatsen.

Zowel ik als James zij half broertje George missen hem heel erg en zouden hem graag snel weer thuis hebben om te knuffelen etc. James is wat eenkennig en ik denk dat hij mede door de pijn aan zijn rug hij zich niet gemakkelijk op laat pakken.

Een foto van James heb ik in de bijlage van deze e-mail gedaan. Het gaat om een gecastreerde kater van goed een jaar oud.
 
 Mariannevantil@gmail.com  voor tips
 

   

De laatste tweet wordt geladen..

112Groningen @ Twitter

Archief

Timpweg Raamdecoratie Groningen
101 BHV
De Rijbewijs Coach
De Koffiewinkel
Rijschool Van Der Heijde OOG Digitaal Dijkemas Autoglas BHV Store
Woningontruiming Groningen en Verhuizingen Groningen