112Groningen.nl

Twitter RSS
112Groningen zoekt nog een paar nieuwe correspondenten in de regio
11-11-2018, redactie/ reklame/ vacature vrijwilliger 112Gr.

112Groningen zoekt nog een paar nieuwe correspondenten in de regio


Groningen - Woon je in of in de omgeving van Appingedam, Middelstum, Uithuizen, Eemshaven, Sauwerd, Winsum, Ten Boer, Aduard, Stadskanaal of Grijpskerk, Hoogezand en omgeving dan ben jij misschien onze nieuwe collega.

Wij zoeken extra nieuwe enthousiaste fotografen/videografen die verslag doen bij incidenten en doie ons team versterken. Je moet minimaal een fototoestel hebben en het liefst ook een videocamera(met HD- of 4K-kwaliteit). We groeien en willen daarom uitbreiden. Jij als enthousiaste collega bent welkom bij ons team!Nieuw talent/Hobby-isten.We zoeken mensen tussen de 16 en 60 jaar. Ook in andere, niet vermelde, gebieden kunnen we vooral overdag handjes gebruiken!


Je moet zelfstandig kunnen werken maar ook in teamverband. Collegiaal zijn is een must ! Het is grotendeels vrijwillig(hobbymatig) voor de website. Bij verkoop aan andere media is er natuurlijk een vergoeding. Maar de drijfveer om snel veilig ergens nieuws te verslaan in een leuk team staat voorop. Ben je geïnteresseerd en in je vrije uurtjes en in het weekend vaak beschikbaar? Meld je dan nu aan!


Mail dan je CV en motivatie naar : info@112Groningen.nl of bel 065370180.


Wellicht krijg je dan een uitnodiging voor een gesprek. Een aantal worden geselecteerd en uitgenodigd.

 


 112Groningen zoekt nog een paar nieuwe correspondenten in de regio 112Groningen zoekt nog een paar nieuwe correspondenten in de regio
112Groningen zoekt nog een paar nieuwe correspondenten in de regio  

De laatste tweet wordt geladen..

112Groningen @ Twitter

Archief

Timpweg Raamdecoratie Groningen
101 BHV
De Rijbewijs Coach
De Koffiewinkel
Rijschool Van Der Heijde OOG Digitaal Dijkemas Autoglas BHV Store
Woningontruiming Groningen en Verhuizingen Groningen